Welkom

Ik ben Ronald van de Werf en kom uit Wezep. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij middel groot autobedrijf, vond ik het wel tijd om zelf auto’s te gaan verkopen vanuit huis. Hierdoor kan ik de kosten laag houden en de vraagprijzen dus ook. Hierdoor kunt u als klant zeer gunstig een auto bij mij aanschaffen.

Van de Werf Occasions is het juiste adres voor een betrouwbare occasion. Door mijn jaren lange ervaring met auto’s is mijn inzicht de kwaliteit van de auto goed te kunnen beoordelen verkoop ik ook geen auto’s waar ik niet achter sta. 

De auto’s worden door mij uitgebreid proef gereden en gecontroleerd of er mankementen aanwezig zijn die door mij gerepareerd moeten worden, de auto’s hebben geen achterstallig onderhoud en hebben een geldige apk keuring van minimaal een half jaar.

Ook worden de auto’s professioneel gepoetst zodat u het gevoel krijgt weer een frisse start te gaan maken met uw nieuwe occasion. 

Ik wens u veel kijk plezier op de website en mocht u een kijkje willen nemen bij een auto kunt u altijd contact opnemen. 

Met vriendelijke groet,

Ronald van de Werf

Van de Werf Occasions  

ford
Mogelijk gemaakt door Mobilox